Zakelijk bestellen

Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. Met dit account kan op factuur worden besteld. Denk hierbij aan verjaarsdagsboeketten en bloemen bij ziekte. Wij leveren in Eijsden-Margraten en Maastricht. Ook in heel Nederland zijn bestellingen mogelijk. De boeketten worden via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland bezorgd.

Daarnaast levert Florilene Bloemen + al uw bloemen(abonnementen) en kerstdecoraties. Voor creaties op maat kunt u altijd contact opnemen.

Online bestellen zakelijke klanten

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL


Bestellingen op factuur door heel Nederland

Zakelijk bloemen bestellen 

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke)klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat daarbij voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken.

Duurzaam netwerk bloemisten

Ook staan bij FloraNL duurzaamheid en MVO hoog aangeschreven. Aangesloten FloraNL deelnemers hebben minimaal de intentie om zich duurzaam te certificeren voor de ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Dit is een certificatiesysteem voor een aantoonbare duurzamere en maatschappelijk betrokken bedrijfsvoering, waaronder inkoop van duurzamere bloemen en planten. Meer over duurzaam.

Neem contact op